Va invitam sa testati Revistele noastre de specialitate!
Evaluarea riscurilor pentru sanatate si securitate in munca

Descarca GRATUIT Raportul Special
"Evaluarea riscurilor pentru sanatate si securitate in munca"!


E-mail*

 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise in acest talon. Nota de informare!

 Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului!

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Biroul tau - un teren "minat"?

Cine isi imagineaza ca teritoriul unui birou este unul pasnic, lipsit de pericole, se inseala! Amarnic! O recunoaste orice "locuitor" al unui astfel de spatiu… Oricand iti poti prinde cravata la copiator sau iti poti “omori" ochii la neonul amplasat necorespunzator fata de calculatorul tau.

Respectam dorinta multora dintre angajatori, de a intra in posesia unor reguli clare de functionare in spatiul "minat" al locului de munca. Pentru evitarea unor incidente si accidente care ar putea duce la incapacitatea de munca a angajatilor sau poate chiar la adevarate dezastre materiale soldate cu pierderi de vieti omenesti!

In plus... care angajator este fericit cand plateste amenzi inspectorului de ITM sau concedii medicale personalului sau, decimat de incidente si accidente...
Sa mai discutam si depre scaderea nedorita a productivitatii?

Solutia?

Revista de Sanatate si Securitate in Munca te ajuta GRATUIT la elaborarea unor norme precise de "supravietuire" ( a se citi de "securitatea si protectia muncii") chiar si-ntr-un birou dotat cu toate cele necesare desfasurarii unei activitati specifice. Sa mai vorbim despre imense hale de productie? Despre santiere sau rafinarii?

Revista de Sanatate si Securitate in Munca - revista saptamanala in format digital iti aduce:

Te ajuta sa:

Asadar... Profita! Aboneaza-te acum la Revista de Sanatate si Securitate in Munca.
Si fiindca e criza, prin buzunare flutura vantul, bugetele destinate informarii s-au pierdut in ceata, iti oferim aceasta revista GRATUIT! Completeaza acum formularul de inscriere! Abonamentul tau se activeaza imediat!In plus...

Primesti CADOU Raportul Special in format pdf: "Evaluarea riscurilor pentru sanatate si securitate in munca" un supliment editorial ce-ti usureaza munca!