Va invitam sa testati Revistele noastre de specialitate!
Importanta Work-Life Balance

Descarca GRATUIT Raportul Special
"Importanta Work-Life Balance"!


E-mail*

 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise in acest talon. Nota de informare!

 Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului!

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Secretul vital al succesului firmei, chiar si pe timp de criza: calitatea resurselor umane de care dispune. Gestioneaza-le atent!

Oamenii reprezinta cele mai valoroase si mai sensibile "active". In fond, ei sunt aceia care-ti pot conduce business-ul spre succes sau ti-l pot ingropa. Stii cum sa gestionezi corect acest "capital" pentru a obtine profit? Fiindca numai o echipa competenta, dedicata, motivata si creativa poate atinge performanta chiar in conditii de criza cronicizata.

Revista de Resurse Umane iti vine in ajutor cu:

Revista de Resurse Umane te invata totul despre echipa care te ajuta sa iesi din criza economica. Fie ca este vorba de:

Dispui in orice moment de cadrul legal ce iti permite o abordare eficienta a fiecareia dintre actiunile mentionate. Simplu. Rapid si competent!

Invata cum sa:

  • "reglezi" fin costurile de personal
  • cum sa-ti motivezi oamenii chiar daca este criza
  • cum sa asiguri conditii optime de munca angajatilor cu sume deductibile.

Alege sa lucrezi profesionist si sigur! Comanda acum abonamentul tau GRATUIT la Revista de Resurse Umane! Si NICIODATA nu vei avea:

Completeaza acum adresa ta de e-mail si primesti CADOU valorosul Raport Special in format pdf: "Importanta Work-Life Balance" - un ghid practic deosebit de util in munca ta.