Va invitam sa testati Revistele noastre de specialitate!

Descarca GRATUIT Raportul Special
""!


E-mail*

 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise in acest talon. Nota de informare!

 Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului!

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Strategii si tehnici cu efect exploziv
pentru cifra ta de vanzari

Le stapanesti? Existi pe piata!
De nu, privesti cu jind la succesele confratilor tai! Cei care deja s-au abonat la Revista de Marketing (GRATUIT!) si care acum vand! Vand! Vand!

Stiai ca:

In Revista de Marketing poti gasi astfel de statistici care te invata cum sa fii eficient atunci cand lansezi un produs "la apa". Ele fac parte din bagajul de cunostinte despre actul vanzarii, cu care aceasta soseste saptamanal in inboxul tau. Alaturi mai gasesti:


Atentie, draga prietene!

Au apus de mult vremurile in care, clientul trecea, in fiece dimineata, pragul bacaniei din colt, cu podele de lemn stropite cu apa si maturate. Azi, el se intreaba unde va intra: la supermarket sau la hipermarket…

Azi, cand piata este vasta, oferta atat de bogata si concurenta – acerba, a sti sa-ti castigi, gestionezi si pastrezi clientii a devenit o adevarata ARTA. Si putini sunt azi cei ce o stapanesc. Criza a inasprit conditiile si viata celor implicati in vanzari. Acum, omul se uita de 2 ori in portofel, inainte de a accepta sa cumpere ceva.

Revista de Marketing inlatura aceste piedici! Iti vinde toate ponturile pentru ca tu sa fii stapan pe nisa ta de piata! Profita!
Abonamentul tau pe 12 luni te costa… NIMIC! DA! De data aceasta PROFITUL tau este maxim!

Completeaza acum adresa ta de e-mail! Aboneaza-te si primesti GRATUIT un instrument de informare extrem de util: Raportul special in format pdf: ""