Va invitam sa testati Revistele noastre de specialitate!

Descarca GRATUIT Raportul Special
""!


E-mail*

 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise in acest talon. Nota de informare!

 Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului!

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Educatie pentru afaceri si cariera

Secretul catre succes in cariera si in afaceri consta in primul rand in educatie continua, permanenta, neintrerupta si neconditionata. Auzim peste tot de faptul ca nu se poate progresa fara asimilarea de cunostinte noi, cat mai valoroase si realizam, in timp, cat adevar se ascunde in spatele acestei afirmatii.

Obiectivul principal al revistei Educatie pentru afaceri si cariera este de a oferi carieristilor, antreprenorilor si viitorilor antreprenori sanse serioase de a se specializa, perfectiona, de a-si intari abilitatile si competentele pentru succes real in cariera si in afaceri.

Cititi Revista Educatie pentru afaceri si cariera si fiti la curent cu toate cursurile si seminariile, conferintele si workshop-urile care va pot ajuta sa va apropiati de obiectivele pe care vi le propuneti!

Aboneaza-te chiar acum la Revista Educatie pentru afaceri si cariera!

Completeaza adresa ta de e-mail. CADOUL tau la abonare in format pdf: Raportul Special “10 secrete esentiale pentru succesul tau in afaceri si in cariera”