Va invitam sa testati Revistele noastre de specialitate!

Descarca GRATUIT Raportul Special
""!


E-mail*

 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise in acest talon. Nota de informare!

 Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului!

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Revista pentru copii Buburuza fermecata

"Cand radea mama, cu rasul ei la fel de incantator precum ii era chipul, totul in jur se umplea de frumusete si de stralucire". Asa spunea Lev Tolstoi despre cea cu care putea vorbi despre orice, cu care putea rade si care stia, inainte ca sa simta, ce-l doare.

Tocmai am descris o mama buna. Tu crezi ca ai tot ce trebuie pentru a intra in aceasta categorie?
Testeaza-ti abilitatile abonandu-te la Revista pentru copii Buburuza fermecata. Vei afla aici cele mai importante sfaturi de crestere si educare a minunilor din viata ta, vei obtine ultimele stiri in domenii ca psihologie si educatie, totul pentru a deveni ceea ce, cu siguranta, iti doresti: SUPERMAMA.

Buburuza fermecata va fi ghidul tau in materie de activitati distractive pe care le poti face cu copilul tau, iti va oferi ponturi unde sa gasesti cele mai bune gradinite si locuri de joaca. Va fi ochii si urechea ta oriunde ne trimiti, pentru a crea comunitatea mamelor destepte.

Copiii sunt adultii de maine. De noi depinde sa-i crestem frumos, sa turnam putin praf de poveste in viata lor. Pentru asta e nevoie de Buburuza fermecata.

Aboneaza-te chiar acum la

Revista pentru copii Buburuza fermecata!

Completeaza adresa ta de e-mail. CADOUL tau la abonare in format pdf:

Raportul Special "9 sfaturi ca sa aveti un copil fericit"!